Rekrutter IT-utviklere fra GET Academy!

Praksis i en bedrift med rekrutteringsbehov og skole utgjør sisteåret av vår praktisk rettede yrkesutdanning innen IT-utvikling Dette er en annerledes og unik måte å rekruttere IT-utviklere på. Ved slutten av praksisperioden kjenner bedriften kandidaten og læringskurven hans eller hennes, og 90% blir ansatt etter fullført praksis!

Vil du vite mer om rekruttering fra vår utømmelige kilde?

Greps
Skreddersy ditt behov

Studentene våre får en generell, bred innføring i IT-utviklerfaget de første intensive seks månedene av utdanningen. I praksisåret hos bedriften din, tilpasses læringen bedriftens behov og teknologi.

Trenger dere et internt løft i IT-kompetanse for å videreutvikle virksomheten?

Arbeidslivet er i rask forandring, og den kompetansen som var viktig i går, er kanskje ikke så viktig i dag. Vi kan hjelpe virksomheten din med et kunnskapsløft - ta kontakt så kartlegger vi behovet deres sammen.

Studenter fra hele Norge

Teknologi interessen er høy blant våre studenter, og stort sett all undervisning foregår digitalt. Dette betyr at vi har studenter fra hele landet, og derfor har vi kanskje student til akkurat DIN bedrift.

Våre samarbeidspartnere

Abax Jotron Colab NAV Larvik kommune Emagine Comtech Kongsberg 24 Office Volmax Goliath Agric Aspit Klimb Lokura Nextcom Pashn Plusoffice Sergel Reen